My Story

Even voorstellen, mijn naam is Michelle, 28 jaar en wonend in Den Haag. Mijn passie voor voeding, huidverzorging en make-up is groot. Niet zo gek voor iemand die diëtist, schoonheidsspecialiste en visagist is! Met Healthy Food Healthy Skin wil ik iedereen een passende gezichtsverzorging en healthy lifestyle adviseren. Neem even een kijkje onder het kopje aanbod.

 

Mijn zoektocht naar de ideale huid is al een tijdje bezig en neem jullie graag mee met deze zoektocht. Voor mij is dit erg persoonlijk, maar ik deel het toch graag met jullie.

 

Sinds ik gestopt ben met de pil heeft mijn huid zich van kwaad tot erger ontwikkeld. Mijn huid was voor de pil onrustig, tijdens de pil perfect en na de pil verschrikkelijk. Dit laatste was het ergst voor mij, gezien mijn bedrijf staat voor een gezonde huid, van binnen en van buiten. Dit kon ik niet meer verwezenlijken, omdat ik mijn eigen huid met geen mogelijkheid rustig kreeg. Mijn huid is enorm verbeterd en wil graag iedereen helpen om van een onrustige huid af te komen door de juiste voeding, huidverzorging & lifestyle toe te passen. Lees hier mijn blog verder.


My mission


 Het is een stukje balans dat ik graag wil meegeven. Je hoeft niet alle 'ongezonde' producten links te laten liggen, geforceerd gezond te gaan eten en elke dag te sporten. Nee, ook ik eet chocolade, drink wijn en relax soms de hele dag thuis. Ik ben mij er wel bewust van geworden dat als ik producten eet waar mijn huid op reageert, ik dit de volgende dagen kan zien. Hierbij gaat het nogmaals om de balans, het genieten van het leven en goed te zorgen voor jezelf.

 

Een missie voor mij is huidverzorging voor iedereen, en door samen te werken met The City Retreat kan dit door de juiste behandeling, voedingsadvies & sportlessen verwezenlijkt worden. Voeding is een belangrijk aspect voor het behoud van een gezonde huid, maar naast voeding is de juiste verzorging, behandeling en leefstijl ook een must. Bij de huid spelen er altijd verschillende factoren die samen aangepakt dienen te worden voor het optimale resultaat. Een stukje bewustwording zal in de behandelingen en bij de workshops naar voren komen. Er zal tijdens de schoonheidsbehandeling dus vooral met natuurlijke producten gewerkt worden.