It's you!

Daar lag ik. Al zwetend en rillend in bed. Echt nadenken kon ik niet. Mijn strategie was na het zweten weer gaan plassen, omkleden en drinken. Toen de tril fase begon trok ik al mijn dekens die ik had over mij heen en hoopte ik dat het snel overging.

 

Nierbekkenontsteking had ik. Na een lange tijd van te veel werken, te weinig echt voelen en te weinig tijd voor mezelf nemen. Daar lag ik dan, niets anders kunnen dan tijd voor mezelf nemen en even helemaal niets kunnen. Hoe vervelend die koorts ook was, ik was dankbaar voor deze tijd.

 

Deze tijd bracht me inzichten en rust. Inzichten dat het niet langer zo door kan gaan. Ik moet keuzes maken. Ik kan niet doorgaan als superwoman. Met superwoman bedoel ik dat ik denk alles te kunnen en overal volledig voor te gaan. Ik ga misschien wel overal voor, maar er is 1 persoon waar ik niet volledig voor ga en dat ben ik.

Als je echt superwoman wilt spelen, hoort voor jezelf kiezen hierbij. Dit betekend dat je keuzes moet maken met wat je echt wilt en wat jou echt blij maakt. Kiezen voor mensen die jou energie geven. Kiezen voor een baan die je uitdaagt en niet laat stil staan. Kiezen voor een leven waarin jij leeft en niet geleefd wordt. Nu weer herstellende weet ik wat mij te doen staat. Loslaten van wat er niet meer toe doet, rust nemen en energie sturen naar datgene waar ik heen wil.

 

We zijn nu 1,5 maand verder. Vol energie en positiviteit. Ik heb geluisterd naar mijn eigen advies, je energie sturen naar wat je wilt en loslaten van wat er niet meer toe doet. Een nieuwe baan is op mijn pad gekomen, mooie ontmoetingen gehad en ik neem meer tijd voor mijzelf. Niet blijven hangen in oude patronen en wanneer je terugvalt hierin jezelf sneller kunnen herstellen is iets wat je alleen kunt leren door te vallen. Te vallen en opstaan. Het opstaan is soms nog zwaarder dan het vallen, maar beide gebeurtenissen zijn zulke goede leermeesters! Vorige week rende ik zoals gewoonlijk weer van hot naar her. Afspraakje hier, lunchje daar, veel werken en echt rust nam ik niet. BAM. Daar zat ik gisteren. Uit balans en onrustig op de bank. Mijn huisgenoot lachte naar mij en zei: ‘het advies wat jij mij gaf, is nu ook voor jou’. Ze had gelijk. Even pas op de plaats.

 

Na een kleine struggle heb ik overgegeven aan de ontspanning. Ik hoor het veel, dat mensen na een drukke tijd niet meer kunnen ontspannen en liever ook niet aan het gevoel toegeven. Juist dan is het belangrijk die stap terug te nemen, door het gevoel heen te gaan en met meer energie eruit te komen. Vandaag zit ik met meer rust in mijn hoofd, meer energie en zelfliefde deze blog af te maken. Be your own superwoman, love who you are and stay true.

 

We zijn nooit uitgeleerd hé?

 

x

Michelle

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Dilara (woensdag, 03 mei 2017 12:36)

  Prachtig! ❤❤❤

 • #2

  Monique Burgerhout (woensdag, 03 mei 2017 23:08)

  Topper!! XXX

 • #3

  Lotta (donderdag, 04 mei 2017 11:31)

  Herkenbaar van afgelopen najaar! En weet je... Je bent nog steeds superwoman! Want ik weet zeker dat je met dit artikel heel veel anderen inspireert om ook meer prioriteit bij zichzelf te leggen. Xx