Hello again Neo Derma <3

Al fietsende door de zon verheug ik mij op een gezichtsbehandeling bij mijn vriendinnetje Bo. Ik kom in een super lief straatje met allemaal kleine zaakjes. Hier hou ik van! Mensen die leven van en voor de zaak. Passie wat er vanaf spat en het idee dat het geld direct bij hun terecht komt vind ik fijne gedachten. 

 

Als haar allereerste klant in de nieuwe salon mag ik plaatsnemen in de stoel. Haar salon The Skin Boutique zit samen met van Hot naar Hair op de Obrechtstraat 179. Bo werkt met Neo Derma. Een prachtig merk waar ik al mee bekend ben. Zie mijn healthy skin story waarin ik vertel over al mijn enthousiaste voor de Bio peeling van Neo Derma. Mijn huid is gigantisch veranderd door de kuurbehandeling vorig jaar bij Salon Japris op de Tomatenstraat.

 

Nu ging ik wat nieuws uitproberen naast de Bio Peeling. De Marine enzyme peeling. Deze zachte peeling reinigt diep de opperhuid zonder mechanische actie, zodat het de huid niet rood en schilferig achterlaat. Helpt bij het elimineren van dode huidcellen, waardoor de volgende beauty producten beter opgenomen worden door de huid.  Deze voelde zo heerlijk aan! Bo masseerde deze in tot hij droog werd. Hierna werden de onzuiverheden verwijderd en werd de Bio Peeling aangebracht. Hierna werd mijn huid gekalmeerd met een masker. Ik hou van de Bio Peeling! Bo probeerde deze zelf ook uit op een pigmentvlek in haar gezicht, deze is aanzienlijk verminderd. 

 

De salon van Bo is zeker een bezoekje waard. Nu nog 10% korting op de behandelingen en producten. Leuke tip is om ervoor even te shoppen bij de schattige winkeltjes. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0