Keep calm, ja hoe dan?

Oké, heel mijn kamer is schoongemaakt, de was zit erin en de badkamer is schoon. Ja, nu mijn hoofd nog opruimen. Opruimen en schoonmaken werkt bij mij als een soort kleine therapie om rustiger in mijn hoofd te worden. Ja, onrust zit erin mijn hoofd. Vragen zoals: Doe ik het wel goed, hoe kan het anders, waar wil ik heen en hoe ga ik er komen? Best vermoeiend als al deze vragen tegelijk in mijn hoofd komen en ik hier ook vaak direct antwoord op wil geven.

 

Gelukkig is er ook altijd nog een stukje nuchtere, down to earth Michelle aanwezig als ik struggle met al deze vragen en onrust. Dit stukje laat mij zien waar ik dan ben, hoe dankbaar ik mag zijn en wat ik wel al allemaal kan. Toch overheerst die onrust en moest ik het even van mij afschrijven. Afschrijven om tot een helder hoofd te komen, afschrijven om tot heldere ideeën te komen en afschrijven om te laten zien dat niet alles vanzelf gaat.

 

Een eigen onderneming opstarten en runnen klinkt super leuk en is het ook! Maar soms, soms zou ik willen dat de dagen 48 uur bevatten en ik alle tijd in mijn eigen bedrijf kan steken. Het gevoel van gehaast zijn is niet goed. Zeker niet als ik wil dat mijn ideeën blijven groeien en mijn creativiteit de ruimte moet krijgen. Dus wat hebben we geleerd tijdens al die yogalessen? Juist, ademen! Even een stapje terug om te zien waar je staat. Mijn favoriete muziek luisteren, deze blog schrijven en even op Facebbook scrollen. Ik kom op mijn pagina DIES market en wat ben ik trots, Trots op het concept, de mensen die willen komen, de mensen die gaan spreken en de mensen die wij inspireren. Een van mijn favoriete quotes is: ‘Great minds inspire eachother´. En wauw, wat een prachtige mensen heb ik om mij heen!

 

Ja, jullie! Mensen die openstaan voor nieuwe ervaringen, nieuwe ideeën en alles vanuit liefde doen. Liefde voor het leven, jezelf en de mensen om je heen. Hier begint en eindigt alles. Lekker hippie, maar voor mij wel de waarheid. Het stukje liefde voor mijzelf uit ik ook in goed voor mijzelf zorgen. Zo neem ik 18 februari weer een Neo Derma peeling bij Salon Japris en heeft Lotta Breed mij vanmiddag een ontspanningsmassage gegeven, heerlijk. Ik heb Lotta een gezichtsbehandeling gegeven, wees ook lief voor jezelf en boek eens een gezichtsbehandeling voor jezelf and relaaaax!

 

Zo, ik ben rustiger, dankbaar en nog steeds dolgelukkig dat ik mijn eigen dingen mag ondernemen! Nu even terug naar mijzelf en mij niet laten afleiden wat anderen doen. Mijn wegen liggen uit, mijn lessen liggen klaar en mijn doelen zullen behaald worden.

 

Dream big & Love,

 

Michelle

Onrust? Een wandeling van 10 minuten kan ervoor zorgen dat je hoofd leger wordt en je minder stress ervaart.
Onrust? Een wandeling van 10 minuten kan ervoor zorgen dat je hoofd leger wordt en je minder stress ervaart.

Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Delinda Boren (woensdag, 01 februari 2017 15:00)


  I'm really enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Outstanding work!

 • #2

  Charleen Stainbrook (vrijdag, 03 februari 2017 12:02)


  We stumbled over here coming from a different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to exploring your web page for a second time.

 • #3

  Efren Watwood (zaterdag, 04 februari 2017 19:27)


  Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 • #4

  Kasha Felch (zaterdag, 04 februari 2017 20:16)


  If you are going for best contents like me, simply pay a visit this web site all the time because it presents quality contents, thanks

 • #5

  Rebbecca Titcomb (zondag, 05 februari 2017 03:27)


  Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

 • #6

  Karey Stribling (zondag, 05 februari 2017 21:01)


  Hi, just wanted to mention, I loved this article. It was inspiring. Keep on posting!

 • #7

  Dia Mohn (dinsdag, 07 februari 2017 15:53)


  You could certainly see your skills in the article you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

 • #8

  Audie Benham (woensdag, 08 februari 2017 12:36)


  I just couldn't depart your web site before suggesting that I extremely loved the standard information a person provide to your guests? Is going to be again frequently to check up on new posts

 • #9

  Makeda Foret (donderdag, 09 februari 2017 08:50)


  I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You're amazing! Thanks!