Waar ben je mee bezig?

Waar ben ik mee bezig? Dit is de vraag die ik mezelf net stelde. Niet omdat ik domme dingen aan het doen ben, nee, simpelweg om te vragen welke acties doe ik en waar deze tot leiden.

 

Ik ben geraakt door verschillende gesprekken die ik heb gehad in de afgelopen 24 uur. Nieuwe mensen ontmoet die zo mooi in het leven staan, lief zijn voor ze medemens en openstaan voor goede vibes.

 

Klein voorbeeld. Een dronken jongen stootte tegen de persoon met wie ik was aan. Het eerste wat ze doet is good vibes uitstralen door te groeten en te vragen of alles oké is. Het was met zo'n mooie intentie. Gewoon vragen of hij zich oké voelde en veilig. Zonder enige verwachting, maar door er gewoon simpelweg te zijn voor de medemens.

 

Daarna licht confronterend maar mooi gesprek met een goede vriendin. Over waar mijn bedrijf nu staat en waar ik heen wil.

 

Dan nog het stukje liefde. Spread the love and get it back! Dat is echt wat ik de afgelopen periode heb gevoeld. Het leven is er om gedeeld te worden met anderen. Ik deel wel, maar niet altijd alles over mijn gevoel. Waarom niet denk ik dan? Ik ga wegdromen over wat er kan zijn, terwijl ik in het nu moet leven met wat er al is.

 

Mensen, mijzelf en het leven meer serieus nemen. Altijd met een lach, een traan en een grapje.

 

Het leven is er om geleefd te worden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0